Intakeformulier
Als u psychopastorale hulp wilt ontvangen, kunt u het intakeformulier van de website downloaden. Op uw verzoek kunnen wij het u ook toezenden. Nadat u dit formulier zo volledig mogelijk heeft ingevuld en aan ons heeft teruggestuurd, nemen wij binnen een week telefonisch contact met u op om een afspraak te maken voor een intakegesprek.

Als gevolg van de intensieve begeleiding die wij bieden, kunnen wij slechts een beperkt aantal hulpvragers tegelijkertijd psychopastorale zorg bieden. Dat u zich hebt aangemeld, betekent dus niet dat u op korte termijn bij ons terecht kan voor behandeling.

Wachttijden
Momenteel is er geen wachttijd voor nieuwe cliŽnten.

InfoContactDownload

Psychopastorale bediening
De oprichters en hulpverleners van Stichting Rachamiem zijn in 1980 begonnen met het verlenen van pastorale zorg aan leden van de evangelische gemeente waarvan zij deel uitmaakten.

Publicaties
Anne-Marie Bezemer heeft een onderzoeksverslag geschreven naar aanleiding van haar afstudeerscriptie over 'de invloed van misbruik- en onthullingskenmerken op de ervaren gezondheid van als kind seksueel misbruikte vrouwen'.

Intakeformulier / wachttijden
Als u psychopastorale hulp wilt ontvangen, kunt u het intakeformulier van de website downloaden. Op uw verzoek kunnen wij het u ook toezenden.